Blog

Čaute! Po dlhom čase mi zišlo na um že som predsa pred tromi rokmi vytvoril túto stránku a tak som sa rozhodol že napíšem ešte jeden a to aj posledný článok.

Tu si môžete prečítať pokračovanie poviedky Výlet do kužeľa. Okrem toho som nahral ďalšiu aktualizáciu prekladu Bertberta a začínam pomaly nahrávať tvorbu mojich súrodencov. Nájdete ju na Viac>Tvorba súrodencov

Komiks

16.08.2018

Tak zase po dlhšom čase som tu. Iste ste si všimli niektoré zmeny na mojej stránke

Na predchádzajúcu poviedku som dostal reakciu že sa nedá prečítať. A preto som sa rozhodol že ako druhú poviedku nepublikujem tú ktorý som ako druhú napísal, ale tú v ktorej som už robil odseky a teda je čitateľnejšia.

Tak znovu po strááášne dlhom čase rozbieham blog. Pred dlhším časom som napísal niekoľko poviedok z Neverhoodu a teraz ich tu budem postupne publikovať. Úplne prvú poviedku ktorú som napísal nájdete v tomto článku.

Keby som sa vás opýtal či v Neverhoode niečo jedia, asi by ste odpovedali že nie. Ale to nie je pravda! Aj Klaymen niečo zjedol. Ale nemusíte teraz hrať celý Neverhood aby ste zistili kde, veď v tomto článku sa to všetko dozviete!

© by Klaykap and MilkuAs
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky